Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termenii și condițiile actuale se aplică tuturor utilizatorilor site-ului folclorbanat.ro, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe acest website. Folclorbanat.ro poate conține link-uri spre alte website-uri care nu sunt proprietatea acestuia. Folclorbanat.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Drepturile proprietății intelectuale

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit, fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.

Toate drepturile de autor asupra versurilor și creațiilor muzicale ce apar pe acest site aparțin deținătorilor de drept ale acestora. Aceste creații sunt oferite numai pentru uz personal și educațional.

Toate materiale audio/video/foto (melodii, sunete, părți din melodii, videoclipuri, trailere, părți din filme, filmări, filmulețe, fotografii, desene, animații) care apar pe acest site sunt sub obiectul copyright-ului. Drepturile asupra acestor materiale aparțin în totalitate autorilor acestora. Autorul acestui blog nu obține niciun venit material în urma postării acestora. Aceste materiale sunt prezentate doar în scop informativ, în niciun caz comercial și nu au fost încărcate pe internet de către autorul acestui blog.

Limitarea răspunderii

Folclorbanat.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.